Upoznajte Sašu Mišića, kuvara svetskog kalibra koji je u Srbiju došao sa međunarodnim priznanjima ugostiteljstva, a morao je da počne kao šegrt u jednom hotelu, da bi nakon samo godinu dana postao zamenik direktora tog hotela.
Kako izgleda raditi u najelitnijim ugostiteljskim objektima u Srbiji, poput hotela Moskva i Madere?
Kolege su ga prihvatile „na nož“, ali se ipak izborio.
Došlo je vreme da stariji mogu i treba da uče od mlađih od sebe. Pogledajte kako Saša uči od mlađih saradnika i šta njima preporučuje.
Za vas ima poruke za zdrav i balansirani život i savete šta treba izbegavati u ishrani i kako menjati svoje navike.
Koliko je teško zaposliti se u Srbiji nekome ko dolazi iz inostranstva sa diplomama, znanjem, velikim iskustvom u ugostiteljstvu i sa slabim poznavanjem srpskog jezika?
Koji su to pakleni izazovi koje je Saša prihvatao da bi unapredio i sebe i ugostiteljstvo u Srbiji?
Na ova i slična pitanja potražite odgovore u video prilogu koji je sa Sašom uradio Igor Ilić.